Algemene Voorwaarden Sam & Nel's Taarten

Naam van Onderneming:

 

Sam & Nel's Taarten

Aakstraat 2

8301 BS Emmeloord

KVK: 555905431

 

Bestellen en betalen

Een taart bestellen kan via ons contactformulier . Er wordt geen prijsopgave verstuurd via sms, Whatsapp of Facebook.

 

Na het plaatsen van de bestelling via ons contactformulier ontvangt u een offerte op maat. Indien wij niet tijdig een opdrachtbevestiging terug ontvangen, kan het zijn dat de agenda inmiddels al vol zit, en wij uw taart niet kunnen maken.

Na akkoord sturen wij vooraf per e-mail de factuur. De factuur 
(voor gelegenheidstaarten) dient ruim 1 tot 2 weken vooraf te zijn voldaan via i-Deal.  Voor Bruidstaarten dient de factuur 4 weken voor de trouwdag te zijn betaald. Een bestelling is pas definitief als de betaling vooraf per i-Deal is voldaan.

 

Mocht het zo zijn dat wij de taart hebben gemaakt zonder voorafbetaling, dient de taart uiteraard alsnog te worden voldaan. Indien de taart niet meer gewenst is, dient dit tijdig aan ons te worden doorgegeven via e-mail. Een bevestiging via de e-mail,  geld als een officiële bevestiging.

 

Indien wij geen tijdige betaling hebben ontvangen, zal dit per e-mail worden medegedeeld. Hierin zal een nadere termijn van betaling worden vastgesteld. Mocht ook binnen die termijn geen betaling zijn ontvangen, dan zal Sam & Nel's Taarten niet leveren. De betalingsverplichting blijft echter ten alle tijden bestaan. Dit is verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste datum.

 

Spoed bestelling

Een spoedbestelling kan gemaakt worden zolang de factuur maar vooraf wordt voldaan via ideal. Bij geen reactie of niet tijdig betalen zal de spoedbestelling ook niet worden gemaakt en zullen wij de bestelling annuleren.

 

Annuleren:
Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van bruidstaarten. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling binnen deze termijn zal uw betaling niet worden teruggeboekt. Dit is verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste datum.

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter niet tevreden zijn, bewaart u dan het door ons geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Sam & Nel's Taarten. Wij kunnen vervolgens uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken.

 

Klachten die wij later dan 48 uur ontvangen na het bezorgen of ophalen van de taart, kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

 

Workshops:

1 Workshop )

Voor alle workshops geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen. 

2 Betaling ) 

Het totaal bedrag van de workshop is uiterlijk twee weken voor de workshop overgemaakt op ons bankrekeningnummer door middel van een i-Deal betaling. Als het bedrag ontvangen is, is de workshop definitief geboekt. Sam & Nel's Taarten behoud zich het recht voor om als er geen betaling heeft plaats gevonden de workshop te annuleren.

3 Annulering)

Bij annulering van de workshop tot 3 weken voor de datum krijgt u 100% retour, tot 2 weken voor de datum krijgt u 50% retour,  tot 1 week voor de datum 25% retour. In de laatste week is er helaas geen restitutie meer mogelijk in verband met de gemaakte kosten.

4 Geen gehoor)

Bij het aanmelden van de workshop wordt er vanuit gegaan dat de deelnemer(s) komen. Zonder annulering vooraf zullen er kosten in rekening worden gebracht. Het bedrag hiervoor bedraagt € 25 per deelnemer. Er worden plekken gereserveerd. Met een tijdige afmelding kunnen er nieuwe deelnemers worden ingepland. Dit is echter niet mogelijk bij geen gehoor.

5 Afmelden)

Afmelden dient via e-mail te gebeuren.


Namaken en Allergieën:
Sam & Nels Taarten maken geen taarten na van collega bakkers. Onze taarten zijn handwerk en daardoor is ieder taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. U kunt een voorbeeld wel meesturen zodat we er ideeën van kunnen gebruiken. We zullen onze eigen draai geven aan de taart.

 

Sam & Nel's taarten is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties. Mochten er allergieën zijn, dan dient u deze vooraf te vermelden. Dit betreft uw eigen verantwoordelijkheid. 

 

Onze nadrukkelijke voorkeur gaat uit naar onze handgemaakte suikerbloemen. Het is echter mogelijk om verse bloemen te verwerken op uw taart. Wij willen u hiervoor wel graag wijzen op de eventuele risico's:
- Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten

Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen voorzichtig en veilig op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van bloembinders-tape en flower-picks. Sam & Nel's Taarten is echter niet verantwoordelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op de taart.

 

Omstandigheden:
Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer Sam & Nel's taarten de bestelling niet voor u kan uitvoeren. In overleg zullen we kijken of de bestelling door een collega kan worden overgenomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag. 


Bezorgen en ophalen:
Gelegenheidstaarten kunnen opgehaald worden in de ochtend van 9.30-10.00 en aan het einde van de middag 16.30 - 17.00. Tenzij een speciale afspraak is gemaakt. 

De levering van de bruidsbestelling is mogelijk voor € 0,35 per gereden kilometer (heen en terug naar de locatie) met een starttarief van € 5,00. Dit tarief geld ook voor gelegenheidstaarten. 

 

Vervoeren van de taart:

 

Al onze taarten zijn voorzien van een stevige interne draagconstructie en daarmee geschikt om met de auto te vervoeren.

Wij adviseren om de achterbak leeg te halen en een antislipmat neer te leggen en daar bovenop de taart.

Let op: Wij accepteren geen verantwoordelijkheid bij transportschade.

 

Eigendomsvoorbehoud:

Foto's en ontwerpen van taarten, cupcakes ect door Sam & Nel's taarten gemaakt blijven eigendom van Sam & Nel's Taarten. Foto's en ontwerpen kunnen op elke wijze door Sam & Nel's Taarten gepubliceerd worden.

 

Privacy:  

Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

 

Prijsverhoging - * Nieuwe prijzen vanaf 01-08-2022

Door de enorme verhogingen van elektra, fondant

en andere grondstoffen, is het bijna niet meer haalbaar om onze taarten voor de oude prijzen aan te bieden. Vanaf 1 augustus zijn de p.p. prijzen (m.u.v. Bruidstaarten) aangepast naar € 4,95 p.p. ipv € 3,95 p.p.

 

* Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden *