Algemene Voorwaarden Sam & Nel's Taarten

Naam van Onderneming:

 

Sam & Nel's Taarten

Aakstraat 2

8301 BS Emmeloord

KVK: 555905431

 

Bestellen en betalen

Een taart bestellen kan via ons contactformulier Een bestelling is pas definitief als de betaling vooraf per bank is voldaan. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een offerte. Na akkoord sturen wij vooraf per e-mail de factuur. Deze dient 1 week voor de ophaaldag voldaan te zijn ( voor gelegenheidstaarten). Voor Bruidstaarten dient de factuur 3 weken voor de leverdag te zijn betaald. 


Indien wij geen betaling ontvangen, zal er geen taart gemaakt worden.
 

Ontvangt u geen factuur, neem dan contact op met ons via ons contactformulier of via: 0613455363


Namaken en Allergieën:
Sam & Nels Taarten maken geen taarten na van collega bakkers. U kunt deze wel meesturen zodat we er ideeën van kunnen gebruiken. We zullen onze eigen draai geven aan de taart. Sam & Nel's taarten is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties. Mochten er allergieën zijn, dan dient u deze vooraf te vermelden. Dit betreft uw eigen verantwoordelijkheid. 

 

Omstandigheden:
Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer Sam & Nel's taarten de bestelling niet voor u kan uitvoeren. In overleg zullen we kijken of de bestelling door een collega kan worden overgenomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag. 


Bezorgen en ophalen:
Gelegenheidstaarten kunnen opgehaald worden in de ochtend van 9.30-10.00 en aan het einde van de middag 16.00 - 16.30. Tenzij een speciale afspraak is gemaakt. 

Bezorgen binnen Emmeloord wordt een bedrag gerekend van € 5. Buiten Emmeloord rekenen wij een bedrag per gereden kilometer van € 0,30 plus een startbedrag van € 5.

 

Indien de taart zelf gehaald wordt, bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoeren van de taart. Sam & Nel's taarten zijn hiervoor niet aansprakelijk. 

Privacy:  

Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.