Wow! Het zal je maar gebeuren, je eigen droom bruidstaart gratis gemaakt door Sam & Nel's Taarten! Doe Mee!!

 

We hebben weer een winactie :)

 

Wat moet je doen:

 

1. Ontwerp jouw droom bruidstaart

We hebben een template voor jullie gemaakt, die jullie gemakkelijk kunnen downloaden. Je mag ook gewoon tekenen, knippen, plakken en inscannen. Zie de het download bestand hieronder. Mocht je een ander goed idee hebben om je droomtaart te ontwerpen mag dat natuurlijk ook! Belangrijk is wel dat je echt zélf aan de slag gaat en niet gewoon een foto zoekt en opstuurt.

 

2. Stuur jouw droomtaart in voor 31 December 2018.

 

Mail je droomtaart met je schets als bijlage naar samennelstaarten@gmail.com OVV: Bruidstaart Wedstrijd

 

3. Op 12 januari 2018 zetten wij alle ontworpen bruidstaarten op onze Facebookpagina. Vanaf dan kan er gestemd worden! De 3 bruidstaarten die op 18 januari om 20.00 uur de meeste stemmen hebben (likes) gaan door naar de finale! Dan is het aan Samantha & Nellie van Sam & Nel's Taarten. Wij maken op 20 januari via onze Facebookpagina bekend welke zelfontworpen droomtaart gewonnen heeft. Uiteraard krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht.

 

Je gegevens worden niet getoond of op onze website of facebook :) 

 

Voorwaarden:

 

* Zelf ontwerpen, geen foto van het internet ;)

* Jullie trouwen in 2019!

* Bruidstaart naar keuze voor 35 personen. Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten. 

* Levering geschiedt obv leveringsvoorwaarde van Sam & Nel's Taarten (mbt transportkosten)

* Alle gevraagde gegevens dienen te zijn ingevuld

* De ingestuurde persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt of verkocht. Op dit bestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De minimum leeftijd voor deelname aan de actie is 18 jaar.
* De deelnemer dient woonachtig te zijn in Nederland. De prijzen die uitgegeven worden met deze actie zijn persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  *Sam & Nel's Taarten is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan deze actie, direct en/ of indirect  

* Op basis van jouw schets krijg je, vrijblijvend, per e-mail een offerte van Sam & Nel's Taarten