De Gender Reveal taart sinds kort ook helemaal hot in Nederland. Een van de leukste momenten van je zwangerschap is natuurlijk de bekendmaking van het geslacht van jullie kindje. 

 

Het bekend maken van dit geweldige nieuws wordt nog leuker gemaakt door de Gender Reveal taart. Jullie kunnen het op 2 leuke manieren bekend maken.

 

Optie 1) Het bekend maken bij vrienden en familie terwijl jullie het leuke nieuws zelf als weten. De taart bied aan de buitenkant geen uitsluitsel, maar de cake binnenin zal roze zijn of natuurlijk blauw. Pas na het aansnijden van de taart zullen jullie vrienden en familie weten wat het gaat worden.

 

Optie 2) Als jullie het zelf ook nog niet willen weten, dan kan je de onthulling nog geheim houden. Bestel bij ons alvast de taart voor de grote dag, en vraag tijdens de 20 weken echo aan je de verloskundige of gynaecoloog om de uitslag in een gesloten envelop te doen. De envelop lever je vervolgens bij ons af. Tot op het moment van aansnijden hebben jullie nog geen enkel idee! Hoe leuk is dat :)