Kerst taart Workshop


Tijdens deze workshop leer je een taart van 15 cm (9 personen) in 4 lagen te snijden, vervolgens te vullen met een laag Zwitserse room, champagne bavarois en frambozenmousse.

Hierna gaan we de taart strak afsmeren met botercrème. De kleursamenstelling mag je zelf bepalen. Nu komt het leukste gedeelte, we gaan de taart versieren. Voor het versieren van de taart kun je gebruik maken van diverse leuke uitstekers en mallen.

De taart bewaren tot aan kerst kan prima!

Prijs: De prijs van deze workshop is € 49,50 per persoon

Wat is inbegrepen: De taart en alle materialen om te gebruiken. Koffie of thee met een lekkere verse cupcake en fris. Na afloop zetten we je taart in een taartdoos om je taart veilig naar huis te kunnen vervoeren.

Hoe lang duurt de workshop: De workshop duurt ongeveer 2,5 uur tot 3 uur.

Bewaren: Na het maken 5 dagen te bewaren in de koelkast, of in te vriezen voor +/- 3 maanden


Opgave Formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.