Pasen Drip taart
Tijdens deze workshop leer je een taart van 17,5 cm (10-12 personen) in 4 lagen te snijden, vervolgens te vullen met Zwitserse room, witte chocolade bavarois en caramel bavarois. Hierna gaan we de taart strak afsmeren met gekleurde botercrème. Ook gaan we met chocolade drippen. Vervolgens gaan we versieren (de chocolade figuren van het voorbeeld kunnen anders zijn)
* Ook leren jullie leuke toefjes spuiten bovenop de taart met heerlijke luchtige enchanted cream
Prijs: De prijs van deze workshop is € 50,00 per persoon
Wat is inbegrepen: De taart en alle materialen om te gebruiken. Koffie of thee met een lekkere verse cupcake en fris. Na afloop zetten we je taart in een taartdoos om je taart veilig naar huis te kunnen vervoeren.
Hoe lang duurt de workshop: De workshop duurt ongeveer 2,5 - 3 uur. Houdt er rekening mee dat het iets kan uitlopen.
Bewaren: Na het maken 5 dagen te bewaren in de koelkast, of in te vriezen voor +/- 3 maanden
* Er wordt nog een nieuw voorbeeld gemaakt voor Pasen. Dit betreft foto voorbeeld van Pasen 2019