Proeverij op locatie of de Proeverij ToGo

Door Covid hebben wij de proeverij ToGo bedacht. Dit blijkt toch erg prettig te werken en hebben besloten hiermee door te gaan. Een proeverij bij ons in het atelier is mogelijk, maar ook de ToGo!

 

 

Wij bieden een proeverij bij ons in het atelier aan vanaf een bruidstaart voor 45 personen. Zit je onder de 45 personen dan is de proeverij ToGo de optie.

 

De proeverij ToGo kan in overleg bij ons worden opgehaald. Kosten proeverij ToGO: € 25,-

We hebben een mooie box voor jullie klaar staan, met hierin jullie 6 gekozen vullingen en het biscuit. In de box zullen jullie ook een bruidstaart ontwerp vinden. Deze hoeven jullie niet perse te gebruiken. Mochten jullie een taart hebben gevonden in onze fotogalerij, of via Pinterest of Google dan mogen jullie deze ook meesturen via de mail. We zullen taarten van een ander bedrijf nooit exact kopiëren. Hier zullen we onze eigen draai aan geven. 

 

* Als jullie een mix willen hebben van 3 bruidstaarten, dan is de schets wel makkelijk om ons duidelijk te maken hoe jullie de taart willen hebben. Geef ook aan welke kleuren jullie willen hebben. En eventueel welke bloemen. Echte bloemen? Of suikerbloemen?

Via het contactformulier onderaan de website kunnen jullie een proeverij ToGo of een proeverij op locatie aanvragen.

*Covid uitzonderingen:

– Bruiloft gaat niet door? Geen zorgen, bij ons betaal je niets aan. Gaat het niet door dan gaat het niet door en hoef je aan ons niets te betalen. Lekker duidelijk ;)

– Wij zijn erg flexibel met het verhuizen naar een andere trouwdatum

– Wil je achteraf toch de taart groter of kleiner? Dat kan, geef dit wel tijdig aan.


Een proeverij bij ons in het atelier is mogelijk bij een bruidstaart vanaf 50 personen.

 

Er zijn 1001 mogelijkheden in bruidstaarten. Wij willen graag jullie wensen bespreken om uit te komen op jullie bruidstaart.

 

Dit doen we tijdens een lekkere proeverij bij ons in de Bakery. Een proeverij duurt ongeveer een half uur tot 1 uur. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit 6 van onze vullingen.  De gekozen smaken kunnen jullie vervolgens proeven met een heerlijke luchtige biscuit. 

 

De prijs voor de proeverij (maximaal 2 personen) is € 30,-

   

Enkele dagen na de proeverij, ontvangen jullie per e-mail de offerte en een schets van jullie bruidstaart.

  

Neem contact met ons op voor het boeken van een proeverij via onderstaand aanvraagformulier 


Voorbeeld van de schets en het uiteindelijke resultaat


FAQ => Veelgestelde vragen over een bruidstaart:

 

 

Hoe duur is een bruidstaart?

 

Bruidstaarten beginnen vanaf € 6,25 per persoon. Voor dit bedrag is er een ruime keuze uit heerlijke vullingen. Uitgebreid decoratiewerk zoals suikerbloemen, icing en geboetseerde figuren worden los berekend.

De bestelling wordt definitief na ontvangst van de volledige betaling. Wij behouden het recht voor de bruidsbestelling te annuleren bij uitblijvende betaling. Bekijk onze algemene voorwaarden voor alle details.

 

Bruidstaarten gedecoreerd met fondant kosten v.a. 6,95 p.p.

Naked-, Semi-naked-, en botercreme bruidstaarten kosten v.a. 6,25 p.p.

 

 

Mogen kinderen mee naar de bruidsproeverij?

 

Uiteraard, maar het uitzoeken van een bruidstaart blijkt in de praktijk veelal best lastig te zijn.

 

Wanneer moet de bruidsbestelling betaald zijn?

 

Wij versturen jullie ongeveer 4 weken van te voren de volledige factuur toe, die jullie kunnen betalen met i-Deal. Wij werken niet met aanbetalingen

 

Kan ik de bruidstaart invriezen?

 

Ja, als de taart luchtdicht wordt verpakt is dit uitstekend mogelijk. Erg leuk om een jaar later nogmaals te eten! Een verse taart is overigens ook erg lekker... Leuk een mini kopie van jullie bruidstaart ;)

 

Kan ik verschillende vullingen in de bruidstaart verwerken?

 

Jazeker, per taart laag mogen jullie 3 heerlijke vullingen uitkiezen.

 

Moet de bruidstaart gekoeld worden?

 

Onze bruidstaarten worden met allerlei vullingen gevuld. Deze vullingen kunnen vaak niet uren buiten de koeling. 

 

Bij het gebruik van slagroom in de vulling, zoals bij Zwitserse room, geklopte slagroom en bavarois adviseren wij deze niet langer dan een uur buiten de koeling te houden. Wij bezorgen de taart in onze gekoelde bedrijfswagen. Op locatie wordt de bruidstaart vaak nog in de koeling gezet. Ons advies is om de bruidstaart 1 tot 1,5 uur te laten bijkomen vanuit de koelkast op locatie. 

 

Let op: taarten & cupcakes nooit direct in de zon.

 

Kan ik de taart direct uit de koeling serveren?

Ja, maar de taarten zijn voller van smaak als ze tot een uur van te voren uit de koeling worden gehaald.

 

Kan ik zelf een taarttopper aanleveren?

 

Uiteraard is het mogelijk om een eigen taarttopper aan te bieden voor op de taart. Graag ontvangen we deze ruim van te voren om te kunnen beoordelen of deze extra steun nodig heeft in de taart en of deze geschikt is om op een taart te plaatsen. Uit hygiënisch oogpunt is het ook het beste als het door zo min mogelijk handen gaat.

 

Kan de bruidsbestelling geleverd worden?

 

De levering van de bruidsbestelling is mogelijk voor € 0,35 per gereden kilometer (heen en terug naar de locatie) met een starttarief van € 5,00.

Foto @Met Pitt

Proeverij intake formulier


Om onze proeverij helemaal op jullie wensen aan te laten sluiten, wil ik jullie vragen om deze vragenlijst in te vullen. Bij voorkeur alle vragen, maar mocht dit niet mogelijk zijn, een deel van de vragen is beter dan niks (dan vullen we de andere vragen in tijdens onze afspraak)


Sam en Nel's Taarten zijn gesloten op:

 

8 april tot en met 14 april

29 april tot en met 5 mei

14 oktober tot en met 3 november

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.