Cake Popping stand

Nieuw bij Sam & Nel's Taarten

 

De Cake popping surprise stand. Wil je echt iemand een verassing bezorgen? Dan is dit de taart! In de voet van het taartplateau zit een plastic koker. Die schiet omhoog zodra er aan het ijzeren ringetje wordt getrokken. In de koker kan van alles gestopt worden. Bijvoorbeeld: Nieuwe telefoon - Sieraden - Geld - Snoep - Vliegticket - Cadeaubon - Bioscoopbon enz enz

 

Kosten en Borg

 

De taart is voor ruim 15 personen en kan in allerlei verschillende drip stylen versierd worden. De taart wordt 4x gevuld, om de taart zo hoog mogelijk te maken. 

 

Kosten: € 80 incl standaard vulling. Andere vulling zijn tegen meerprijs mee te bestellen. ( Standaard vulling: 2 lagen aardbeienbavaroise en 2 lagen banketbakkersroom)

 

Borg € 40. Dit bedrag mag contant worden afgerekend bij het ophalen van de taart. Binnen 1 werkdag dient de plateau, schoon en zonder beschadigingen terug gebracht te zijn. Let op: De taartplateau en de koker kunnen niet in de vaatwasser!

 


Money cake - Geld taart


Een verjaardag? Of wil je iets origineels weggeven als je collega gaat trouwen? Wat is er nu leuker dan een geld taart?

Middenin de taart zit een bakje waarin het geld in plastic hoesjes aan elkaar is gemaakt. Door aan de topper te trekken volgt het geld en zal de ontvanger blij verrast worden! Zie het filmpje hieronder :)

 

Borg? Nee

Thema? Dat kan van alles zijn. In dripstyle en botercrème worden deze taarten gemaakt

 

Kosten van de taart: € 80

Aantal personen: Ruim 16 personen (Kan niet kleiner), groter is altijd mogelijk.

 

De taart wordt 4x gevuld, om de taart zo hoog mogelijk te maken. Bij de prijs inbegrepen is onze standaard vulling. Andere vulling zijn tegen meerprijs mee te bestellen.

 

Standaard vulling: 2 lagen aardbeienbavaroise en 2 lagen banketbakkersroom

 

 

Cake popping surprise stand


Money Cake - Geld taart - CashMoney Cake - Geld taart - Cash


Money Cake - Geld taart - Cash
Bestellen?


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.