Icing Koekjes

Na een hele gave en gezellige workshop te hebben gevolgd, zijn we eigenlijk een beetje verslaafd geworden aan koekjes decoreren :).  We hebben al een aantal setjes aangeschaft waarmee we mooie koekjes kunnen maken. Denk aan: Pasen, trouwen, babyshower, bloemen, alpaca's & cactussen, kroontjes, cupcakes, nummers en ijsjes.

 

Hieronder zijn een aantal foto's te zien van de koekjes die we inmiddels gemaakt hebben.

 

Op dit moment is alleen ophalen mogelijk bij ons in Emmeloord. Verzenden zal in loop van tijd wel mogelijk zijn.

 

Bestellen: 

Koekjes dienen net als de taarten minimaal 2 weken van te voren te worden besteld. Op korte termijn zou ik wel een taart kunnen maken, maar koekjes zijn daarbij niet haalbaar. Wees op tijd met het bestellen van koekjes, onze agenda zit 4 tot 6 weken van te voren vol.

 

Versiering:

Wij versieren de koekjes met Royal Icing (glazuurlaag) en ook met fondant. Met fondant maken we vaak kleine versieringen, zoals bloemetjes.

 

Prijzen:

Ik heb vooraf geen kant en klare prijzen. Een prijs baseer ik op de grootte, de aantallen en het ontwerp. Mocht je een ander leuk thema willen van koekjes die wij niet in het assortiment hebben, stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier. We zullen je dan een prijs op maat geven. Hieronder staan de basis prijzen genoemd:

 

 Koekjes Medium (5 t/m 7 cm): Vanaf € 2,50 p/s

Minimale afname: 15 koekjes

 

* Deze koekjes worden standaard verpakt in een zakje

Verpakking en houdbaarheid

Wij verpakken alle koekjes per stuk en zullen deze sealen in een doorzichtig zakje. Wil je de koekjes leuk verpakt hebben met naam, lintje, sticker of leeftijd, dan kunnen wij dit tegen een meerprijs voor u in orde maken. 

 

Eenmaal verpakt zijn de koekjes 3 maanden houdbaar.

 

Prijs feestelijk verpakt:  € 0,35 per zakje


Bruidskoekjes


Bloemen, Donuts, cupcakes en IJsjes


Pasen, vlinders, trekkers en Alpaca's


Cijfers en Geboortekoekjes

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.