Tijdens deze workshop leer je hoe je precies een taart van 18 cm gaat snijden. Vervolgens gaan we de taarten in 4 lagen te snijden. We vullen de taart lekker met aardbeienmousse,
chocolademousse en zwitserse room. Hierna gaan we de taart strak afsmeren met botercreme. Vervolgens laten we de taart afkoelen in de koeling.
Volgende stap is dat we de versieringen gaan maken voor de taart. Als dit klaar is zullen we de taart gaan bekleden en versieren met uitstekers en molds in onderwater thema
Prijs: De prijs van deze workshop is € 47,50 per persoon
Wat is inbegrepen: De taart en alle materialen om te gebruiken. Koffie of thee met een lekkere verse cupcake en fris. Na afloop zetten we je taart in een taartdoos om je taart veilig naar huis te kunnen vervoeren.
Hoe lang duurt de workshop: De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.
Bewaren: Na het maken 5 dagen te bewaren in de koelkast, of in te vriezen voor +/- 3 maanden.