Kinderfeestje Boltaart Vrij versieren

De vakantie is voorbij en de kids zijn weer naar school... Maar daar komt februari met de voorjaarsvakantie ;)

 

Op dinsdag (18 februari) kunnen kids vanaf 8 jaar bij ons boltaartjes versieren. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes.

 

Bij aankomst staan de vers gebakken boltaartjes klaar om gevuld te worden. De kinderen leren een boltaartje te vullen met aardbeienbavaroise en banketbakkersroom om vervolgens af te smeren met botercrème. Hierna komt het leukste gedeelte. Ze gaan het taartje bekleden en versieren. Dit mag naar eigen inzicht. De kinderen maken gebruik van hun eigen fantasie of kunnen gebruik maken van diverse leuke uitstekers. ( Voorbeelden zijn aanwezig)

 

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Prijs: De prijs van deze workshop is € 15,00 per kind

 

Wat is inbegrepen: De taart en alle materialen om te gebruiken. Drinken en natuurlijk wat lekkers. Na afloop zetten we de zelfgemaakte taartjes in een doos, en mogen de kinderen hun taartje natuurlijk mee naar huis nemen.

 

Hoe lang duurt de workshop: De workshop duurt ongeveer 2,5 uur

 

Let op: Wij hebben geen grootte ruimte om te blijven kijken/wachten. Terwijl de kids lekker bezig zijn, kunnen papa en mama lekker winkelen in de stad ;) Foto's kunnen in overleg gemaakt worden. Die ik achteraf via de mail toestuur. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier

 

De workshops gaan door bij minimaal 4 kinderenKoekjes versieren

 

Koekjes versieren! Onlangs hebben wij een leuke workshop gevolgd bij @Roosbakt! Dit vinden we ondertussen zo leuk, dat we dit nu ook als kinderfeestje kunnen aanbieden.

 

Bij aankomst liggen er voor elk kind 7 koekjes (assorti) klaar in het vooraf gesproken thema. Na een korte uitleg kunnen de kids beginnen aan het versieren van de koekjes. 

 

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Minimaal 5 kinderen, maximaal 8 kinderen.

 

 

 

 

Prijs: De prijs van deze workshop is € 15,00 per persoon
Wat is inbegrepen: De koekjes en alle materialen om te gebruiken. Drinken en natuurlijk wat lekkers. Na afloop krijgen ze de koekjes mee naar huis in een mooi doosje.
Hoe lang duurt de workshop: De workshop duurt ongeveer 2,5 uur

 

Terwijl de kids lekker bezig zijn, kunnen papa en mama lekker winkelen in de stad ;) Foto's kunnen in overleg gemaakt worden.


* De kinderfeestjes worden gehouden op woensdagmiddag en zaterdag! Vul onderstaand contactformulier in om een datum af te spreken.Opgave formulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.